Datum objave: 06. Listopad 2023

DODJELJENA PRIZNANJA / Knauf, MIAB i Azara Adria najuspješnije su tvrtke u svojim kategorijama u Šibensko - kninskoj županiji

Diana Ferić
Diana Ferić

Knauf iz Knina, MIAB iz Šibenika i Azara Adria iz Šibenika, najuspješnije su tvrtke u svojim kategorijama u Šibensko-kninskoj županiji. Njihovim predstavnicima danas su u Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova, na 5. svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik, dodijeljena priznanja ‘Zlatna kuna’ za poslovanje u 2022. godini, i to u kategorijama za malo, srednje i veliko trgovačko društvo.

Na početku svečane sjednice, sve okupljene pozdravila je zamjenica župana Iris Ukić Kotarac, a nagrađenim tvrtkama čestitala na ostvarenim sjajnim rezultatima u prošloj godini:

- Čast mi je biti ovdje i uime Šibensko-kninske županije, zajedno s vama, slaviti vaše uspjehe! Znam da je 2022. godina bila izazovna, a mi smo vam je u Županiji pokušali olakšati u obliku sufinanciranja kamata i drugih poduzetničkih aktivnosti, za što smo izdvojili oko 166 000 eura. Hvala vam što unatoč brojnim izazovima, postižete ovako dobre rezultate i pridonosite gospodarskom razvoju naše županije, posebice stoga što su ove godine nagrađene dvije tvrtke koje su primile priznanja i prošle godine. Čestitam svima i želim Vam jednako uspješnu i ovu godinu! – kazala je zamjenica župana.

Sve prisutne pozdravili su i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić te predsjednica Županijske komore Šibenik Magda Lakoš-Mioč, nakon čega su se predstavnici najuspješnijih tvrtki zahvalili Županijskoj komori Šibenik na ovom prestižnom priznanju.

U kategoriji najuspješnijih malih trgovačkih društava, ‘Zlatnu kunu’ dobila je tvrtka Azara Adria iz Šibenika, a članici uprave tvrtke, Aniti Gulin Šuši, priznanje je uručila predsjednica Županijske komore Šibenik Magda Lakoš-Mioč.

U kategoriji najuspješnijih srednjih trgovačkih društava, ‘Zlatnu kunu’ dobila je tvrtka MIAB iz Šibenika, a članu uprave tvrtke, Mati Buriću, priznanje je uručio gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

U kategoriji najuspješnijih velikih trgovačkih društava, ‘Zlatnu kunu’ dobila je tvrtka Knauf iz Knina, a članu uprave tvrtke i prokuristi tvornice Knauf, Dejanu Vapskom, priznanje je uručila zamjenica župana Iris Ukić Kotarac.

Iz kategorije: Vijesti