Datum objave: 17. Listopad 2023

KRENULE PRIPREME / Adventura će početi 1. prosinca i trajat će do 1. siječnja, objavljen natječaj za ugostiteljsku ponudu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska Adventura će ove godine biti otvorena 1. prosinca i trajat će do 1. siječnja 2024. godine. Javni poziv otvoren je od utorka, 17. listopada, objavljen je na stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika, a ponude se dostavljaju isključivo mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 3. studenog u 16 sati.
 
"Na dvije etaže Perivoja Roberta Visianija predviđeno je 13 ugostiteljskih kućica, od čega deset za ugostiteljstvo i tri za slani i slatki repertoar, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik. Suorganizatori su Grad Šibenik i Turističku zajednicu Grada Šibenika. 

Zainteresirani ponuditelji dokumentaciju nužnu za sastavljanje ponude dužni su preuzeti ovdje. Organizatori mole zainteresirane da svu dokumentaciju pripreme i pošalju na vrijeme.

Povjerenstvo će pristigle ponude selektirati i najbolje odabrati, a rezultati Javnog poziva bit će objavljeni najkasnije do 8. studenog na stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika.

 

Iz kategorije: Vijesti