Datum objave: 03. Studeni 2023

VIDEONADZOR JE NEGDJE I KORISTAN/ Na Kvanju na dan Svih svetih uhićene tri "profesonalne" prosjakinje

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući video nadzoru na Gradskom groblju Kvanj, na blagdan Svih svetih spriječene su potencijalne prijevare brojnih građana koji su tog dana obilazili grobove svojih najmilijih.

Tri „profesionalne” prosjakinje, na poziv uprave Čempresa, policija je odvela sa groblja, a Na Kvanj su stigle ovezli Mercedesom. Sve su snimile nadzorne kamere i djelatnici Čempresa.

Prosjaci od zanata na Kvanju! Jučer na Sve Svete na groblju Kvanj, po prvi put da se je ovako nešto dogodilo. Oko 11.40 sati na Kvanj je došao sivi mercedes vito, rumunjskih tablica iz kojeg su izišle tri profesionalne prosjakinje, izuzetno uigrane u svom poslu. Prvo je jedna mlađa obišla centar groblja i uvidjela da je teren ‘izuzetno plodan’, odnosno da ima veliki broj ljudi, a policije nigdje. Potom se vraća u vozilo te iz njega izlaze dvije žene koje se raspoređuju na frekventne pozicije, a vozilo napušta Kvanj. Pozvali smo policiju, koja je brzo stigla i stvar preuzela u svoju nadležnost postupanja, te iste odvela – objavili su iz Čempresa.

 

 

Video

Iz kategorije: Vijesti