Datum objave: 07. Prosinac 2023

BOŽIĆNI MEDENJAK / I ove se godine biraju i nagrađuju najljepše uređeni izlozi u staroj gradskoj jezgri

Diana Ferić
Diana Ferić

Lampice, ukrasi, mašne, orašari, patuljci, raskošne grane, kućice, sobovi… razigrajte se ukrasima čim prije jer će najmaštovitije uređeni izlozi u centru Šibenika i ove zime biti nagrađeni u sklopu Adventurinog tradicionalnog natječaja Božićni medenjak!, poručuju organizatori Adventure. 

Tu nagradu  dodjeljuje šibenska Turistička zajednica vlasnicima poslovnih ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji se posebno potrude oko blagdanskog uređenja!

Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih, odnosno ekoloških materijala ili onih starih stvari ili materijala koji kreativnom intervencijom dobivaju novu vrijednost. Na cijeni su i tradicionalni motivi i njihova interpretacija, veličina ukrašene površine kao i ukupan vizualni dojam, koji igra ključnu ulogu!

Povjerenstvo u sastavu predstavnika organizatora Adventure obići će prijavljene izloge, a potom i odlučiti o dobitnicima nagrada.

Najljepši božićni izlog osvojit će Zlatnog medenjaka i novčanu nagradu u vrijednosti od 200 eura; druga će nagrada dobitniku osigurati 150 eura, a Brončani medenjak, odnosno nagradu u iznosu od 100 eura.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom kreativnom natječaju prijaviti se mogu do 22. prosinca na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Medenjake, spomenimo, dodjeljuje šibenska Turistička zajednica uz potporu Tvrđave kulture i Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti