Datum objave: 15. Prosinac 2023

55. OBLJETNICA ŽUPANIJSKE LIGE ZA BORBU PROTIV RATA/ Modnu reviju nosit će žene koje su se srele s karcinomom

Stanko Ferić
Stanko Ferić
Posebnom  modnom revijom koja će svjedočiti i o  hrabrom duhu žena Liga za borbu protiv raka Šibensko – kninske županije, uz ostala događanja, 19. prosinca  će  obilježit 55. obljetnicu svog postojanja i aktivnog rada kojim daje velik doprinos u procesu liječenja oboljelih od malignih bolesti. 
Na prvom katu Gradske knjižnice  "Juraj Šižgorić" bit će organizirana modna revija šibenskih dizajnera. Kreacije iz kolekcija Sani Design by Đina Grbin, Charlie Design, Design by Roza, Inspire by Patricia, Karmen Herceg Design, Deni Design i Hand made Sanjak nosit će žene hrabrog duha koje su preboljele ili se još nose s procesom liječenja karcinoma dojke. „Ova revija nije samo priča o modi jer ona u fokus stavlja snagu, hrabrost i zajedništvo”, kažu u Ligi za borbu protiv raka. 
 
 Bit će održana i svečana sjednica  članova, članica i volontera Lige na  koje će Danći Mihovilčević, dr. med., predsjednica Lige za borbu protiv raka Šibensko-kninske županije ,s popratnom videoprojekcijom govoriti o djelovanju te udruge.
 
U programu će sudjelovati i Kulturna udruga "Šibenske šuštine", a posjetitelji će na prvome katu Knjižnice moći razgledati i mini izložbu fotografija i novinskih članaka posvećenih akcijama koje Liga provodi tijekom godina svoga djelovanja.

Program počinje u 18 sati. 

Iz kategorije: Vijesti