Datum objave: 31. Prosinac 2023

321 FEST / Parov Stelar rasplesao Šibenčane na izvanserijskom koncertu, a zbog pretjeranih decibela razljutio one koji su u starom gradu ostali kod kuće

Diana Ferić
Diana Ferić

Izvanserijskim koncertom Parova Stelara na otvorenom pred katedralom sv. Jakova, Šibenik je u subotu navečer uplesao u novogodišnji vikend i pokazao još jednom zbog čega se profilirao u jednu od najpoželjnih glazbenih destinacija u Hrvatskoj. Izvanserijska je to bila i noć za stanare povijesne jezgre pogotovo Gorice koji se na društvenim mrežama žale na pretjerane decibile od kojih su im podrhtavale kuće.

Poznat po uzbudljivom spoju elektroničke glazbe i tradicionalnog swinga s jazzom, popularni austrijski DJ na jednom od najljepših mediteranskih trgova nastupao je u pratnji sjajnih glazbenika, a prostor pred katedralom pretvorio u veliki plesni podij.

 Nakon lanjskog nastupa Roisin Murphy na istoj pozornici, Krešimirov grad i ove je godine jedini koji u Novu godinu ulazi uz kvalitetna strana glazbena imena. Večeras tako na istoj pozornici kod katedrale nastupa jedan od najdugovječnijih hip-hop dance electronic sastava - Stereo MC's koji čine Rob Birch i Nick Hallam.

Zbog Stelara u subotu navečer i britanskog dua Stereo MC's večeras, brojni gosti iz Hrvatske ali i zemalja regije Novu će godinu dočekati upravo u Šibeniku na 321 FESTU, kažu organizatori.

Iz kategorije: Vijesti