Datum objave: 02. Siječanj 2024

PRVO PA MUŠKO/ Predstavnici Grada Šibenika i Županije posjetili malog Andreja i njegovu mamu i uručili mu poklone

Diana Ferić
Diana Ferić

Župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić i njegova zamjenica Iris Ukić Kotarac te zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika mr.sc Danijel Mileta posjetili su danas rodilište Opće bolnice Šibensko-kninske županije i prvu bebu rođenu u ovoj godini i to u 55. minuti nakon ponoći, dječaka Andreja i i njegovu majku Šinkicu Ivas.

Uz čestitke na prinovi, poklon bon i cvijeće, majci i prvorođenoj šibenskoj bebi poželjeli su mnogo zdravlja i sreće u ovoj i svim narednim godinama. Njegovoj majci Šinkici, šibensko-kninski župan dr. sc. Marko Jelić darovao je novčani iznos od 664,00 eura, a svim ostalim bebama rođenima u zadnjim danima protekle i prvim danima ove godine predstavnici Županije i Grada Šibenika podijelili su prigodne poklone.

Malenom Andreju, svim novorođenim bebama i njihovim majkama, župan je poželio sve najbolje i obilje sreće, zdravlja i ljubavi u novoj godini, a posebno se zahvalio i ravnatelju Opće bolnice Šibensko-kninske županije Kristijanu Stipaničevu, liječnicima i medicinskom osoblju Odjela za ginekologiju i opstetriciju.

U 2023. godini, u šibenskoj bolnici se rodilo 558 djece, a u kninskoj 164, što predstavlja pad broja novorođene djece naspram prethodne godine kada je u šibenskoj bolnici zabilježeno 644 poroda, a u kninskoj se bolnici rodilo 179 djece.

Prigodne darove uručili su, također, ostalim rodiljama u šibenskom rodilištu u kojemu je trenutno šest majki sa svojim bebama, dvjema djevojčicama i četvoricom dječaka.

Iz kategorije: Vijesti