Datum objave: 25. Ožujak 2016

Sugrađanima s ljubavlju: Blagdanska akcija darivanja šibenske Vinarije

Šibenik News
Šibenik News

Na Veliki petak, 25. ožujka, Vinoplod Vinarija d.d. Šibenik darivala je sugrađane svojim proizvodima i tako brojnim Šibenčanima izmamila osmijeh na lice.

 

Reakcije Šibenčana bile su itekako zanimljive pa se našlo onih koji su u nevjerici prihvaćali poklone da bi se ubrzo s osmijehom odobravanja zahvalili na darovanom jer dobru namjeru brzo se prepozna i prigrli. Bilo je i onih, pak, koji su s oduševljenjem prihvaćali darove s potpisom šibenske Vinarije.

 

-Da nam je više ovakvih djevojaka, bilo bi nam puno ljepše – samo su neki od pozitivnih komentara usputnih prolaznika čiji je blagdanski stol sad bogatiji za bočicu Fausta ili Prošeka.

 

 

- Darivali smo prošek i Fausta u skladu s tradicijom ispijanja prošeka za Uskrs i crnog vina kao simbola krvi Isusove – objasnila nam je jedna od djelatnica Vinarije, dodajući:
- Predivan je osjećaj kad možemo darivati u vrijeme blagdana i počastiti sugrađane našim autohtonim proizvodima pa da ta lijepa tradicija i dalje živi.

 

 

Ovom akcijom, Vinarija Vinoplod d.d Šibenik, moramo spomenuti, oplemenila je društvenu zajednicu u kojoj djeluje već dugi niz godina i to na jedan od najljepših načina, darivanjem i njegovanjem tradicije kao zaloga za sretniju budućnost.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik