Sidebar Menu

Datum objave: 10. Travanj 2016

Nedjelja u Šibeniku: Blješti suncem okupana čudesna raskoš starog grada

Šibenik News
Šibenik News

Unatoč najavama vikend u Šibeniku nije posve razočarao. Prvenstveno zahvaljujući sunčanoj nedjelji, 10. travnja. Vedro nebo i sunce izmamilo je Šibenčane i goste Krešimirovog grada u šetnju kamenim ulicama stare jezgre, osunčanim trgovima i morskom obalom. 

 

 

Dočarati stanje grada tijekom prijepodnevnih sati najlakše bi bilo parafrazirajući stih Dobriše Cesarića, a ono bi glasilo - blješti suncem okupana čudesna raskoš starog grada.

 

 

Iz kojeg god kuta danas fotografirali Šibenik ono opisuje mediteranski šarm u svom najboljem izdanju, a fotografiralo se i danas i snimalo u staroj gradskoj jezgri koja je poslužila i kao kulisa glazbenog spota domaćih snaga koja se kriju iz Mate Skračić Adaptive Quartet pod redateljskom palicom Ante Storića, a uz gostujuću ulogu šibenskog kazališnog glumca, Jakova Bilića.

 

 

Rade Periša pobrinuo se za make up pjevačice Mateje Šeneta, a garderoba Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku kao i Šibenska gradska straža pobrinuli su se za kostime, odnosno rekvizite. 

 

 

Lijepo i zanimljivo bilo je danas silaziti stubama našeg grada. 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.