Datum objave: 18. Lipanj 2016

Nešto drugačija najava otvorenja MDF-a i Šibenske fešte

Šibenik News
Šibenik News

Šibenik je u pripremi za svečano otvorenje 56. međunarodnog dječjeg festivala od čega nas dijeli svega nekoliko sati.

 

Svečano otvorenje na ljetnoj pozornici znači još jednu u nizu predstava u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku kojoj se predviđa velik uspjeh, no u to će se ona prava festivalska publika uvjeriti tek u nedjelju, 19. lipnja, kada će se 'Čarobnjak iz Oza' ili ČOZ u režiji Nine Kleflin ponovno prikazati na istom mjestu.

 

ČOZ za odabrane uz izravan prijenos na nacionalnoj televiziji počinje u 21 sat, a za to vrijeme na šibenskim ulicama roditelji i djeca već će pronaći neku zabavu i obmanu kako da ne potroše novac na baš svakom štandu do početka vatrometa za koji se priča da će ove godine biti spektakularan, o čemu smo prethodno pisali, a čitati možete na poveznici klikom na - MDF.

 

Ni Šibenska fešta neće biti što je nekad bila već će se na pozornici ispred nekadašnjeg kina Šibenik redati male Zvjedice iz istoimenog televizijskog talent showa s početkom u 22.30 sati. Nadamo se da velik broj za taj koncert predviđene publike dotad neće utonuti u san. 

 

Nakon toga, zabavan program 'pada' na leđa ugostitelja koji, također, neće ponuditi nešto posebno novo. Od kafića do kafića svatko svoju pismu pušta. 

Iz kategorije: Volim Šibenik