Datum objave: 28. Svibanj 2019

Loredana Bahorić u konkurenciji za najboljeg dizajnera ženske odjeće na My Global Fashion Awards -u

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznata hrvatska modna kreatorica i vlasnica brenda "Charlie design" Loredana Bahorić nominirana je u kategoriji Najbolji dizajner ženske odjeće na My Global Fashion Awards koji će se održati 5. lipnja u Splitu što je još jedno veliko priznanje njezinom radu.

 

Loredana Bahorić, Šibenčanka je sa zagrebačkom adresom. Prije dvije godine proslavila je 30. rođendan svog modnog brenda Charlie Design koji je stasao u Šibeniku Ta ikona modnog sa svojim brandom se predstavila u mnogim europskim modnih središtima pa i na tjednu mode u New Yorku, ali Charlie design sve je to vrijeme prisutan i u Šibeniku, u njegovom i njezinom rodnom gradu,a ona se i dalje smatra „malom s Gorice“. Kada je nedavno dobila priliku biti urednica u modnom časopisu "Glorija Glam" odabrala je upravo šibensko groblje svete Ante kao idealnu kulisu za foto session i predstavljanje svojih modela. Ime Šibenika pronijela je modnim svijetom daleko izvan šibenskih granica.

 

Krajem prošle godine predstavila je kolekciju u samo jednoj /ne/boji nije nimalo lak zadatak. Kod Lori je crna boja duboko prisutna u DNK brenda i kod Charlija je to nešto potpuno prirodno. Prisutnost samo crne boje, koja nosi cijelu priču, toliko je snažna da vizuali djeluju upravo suprotno; gotovo ispunjeni bojom. Kolekcija je esencijalna i progresivna; minimalistička a pritom puna tihe strasti. Dinamika je dobivena kontrastnim teksturama, našivene aplikacije stvaraju dvodimenzionalan dojam, a krzno služi kao okvir osobnosti, napisali su modni kritičari.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik