Datum objave: 16. Kolovoz 2019

Čuveni Šime Pelajić Brunac se ne predaje:Ponovno je u akciji "Cvijeće, turizam, Hrvatska"

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati vodički ugostitelj, samostalni umjetnik, slikar te trostruki šampion turizma RH Šime Pelajić Brunac ponovno je u akciji. Kako piše portal Info Vodice, sinoć je, na blagdan Velike Gosp,e podijelio u Vodicama svojim sugrađanima i gostima 1001 ružu povodom 24. obljetnice akcije 'Cvijeće, turizam, Hrvatska'.

On za sebe kaže da je vizionar i mangup, a upravo je iz tog  vizionarstva i osjećaja za turizam pokrenuo  1995. godine akciju "Cvijeće, turizam, Hrvatska. Cvijeće je jedan od lightmotiva njegovo života.

 

Podijelio je do sada 60.000 ruža, od Vodica do Pariza.

 

 

"Vodice, Poreč i Opatija bili su laureati nagrade Turistički cvijet davne 2008. godine. Svojim idejama, bogatim iskustvom spreman sam na suradnju i mogao bi dodatno unaprijediti turizam u gradu Vodicama“ kaže danas Šime Brunac

 

Svojim je radom i vizionarstvom utisnu dubok trag u vodičkom ugostiteljstvu i turizmu, najprije svojim čuvenim restoranom Brunac, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća pa svojim konceptualnim restoranom "Santa Maria", papigama, etno muzejom, umjetničkim radom te akcijama poput "Klupa za Vodice" i "Cvijeće, turizam, Hrvatska".

Odavno je postao brend Vodica u koje se vratio nakon što je devet godina živio u Dubrovniku. 

FOTO:Info Vodice

Iz kategorije: Volim Šibenik