Datum objave: 24. Siječanj 2020

NISMO NI SUMNJALI / Šibensko kazalište bilo je puno na humanitarnom koncertu za pomoć teško oboljelom Frani Kneževiću

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčani velikog srca napunili su sinoć šibenskog kazalište odazvavši se na humanitarni koncert za pomoć teško oboljelom tridesetdvogodišnjem Frani Kneževiću.

"Svi bismo mi voljeli da ovaj koncert ne održavamo. Ali, život je takav, nosi svoje radosti i svoje teške trenutke. Večeras Šibenik i svi mi ovdje pokazujemo veliko srce, jer želimo pomoći da jedan mladi život ostane među nama, kao je na početku voditelj  Nikola Urukalo 

Nastupili su  Sara i Marko Škugor, Brane Bubica i klapa Sebenico, klapa Cambi i klapa Maslina

Koncert su organizirali Malonogometni klub Dubrava, u  kojem je nekada i Frane igrao, i Grad Šibenik. Sav novac od prodaje ulaznica po cijeni od 100 kuna te dobrovoljni prilog kojeg su posjetitelji koncerta ostavljali u kutiju u auli kazališta, namijenjen je za nastavak liječenja Frane Kneževića, kojeg je teška bolest napala prije pet mjeseci Njemačkoj, u koju je otišao raditi prije četiri godine.

U klinici u Mindenu  dijagnosticiram mu je Hodgkinov limfom IV. stadij.

Frane je trenutno u rodnom kraju. Imao je jaku želju doći na koncert i osobno se zahvaliti dobrim ljudima i svima koji mu pomažu. No, jako loše se osjećao, rekli su nam njegova sestra Ana Gašperov i ujak Denis Škugor.   

- U ime našeg Frane i cijele obitelji zahvaljujemo se organizatorima i sudionicima ovog humanitarnog koncerta te svima koji su svojim dolaskom, kupnjom ulaznice i donacijama pomogli da se liječenje može nastaviti. Hvala svima, dobri ljudi. Vjerujemo, a vjerujte i vi s nama da će naš Frane ozdraviti, rekli su Ana i Denis.

Frane se slijedećeg tjedna vraća na kliniku u Mindenu gdje će nastaviti s liječenjem i ,kako nam je prije par dana napisao,  ne pada mu na pamet odustati od bitke za život, prije svega zbog petogodišnjeg sina, piše Slobodna Dalmacija.

Svoj novčani prilog možete uplatiti na račun MNK Dubrava kod Raiffeisen banke HR2824840081502015745 ili SWIFT za uplate iz inozemstva RZBHHR2X.

Iz kategorije: Volim Šibenik