Datum objave: 07. Ožujak 2020

MLADI ŠIBENSKI FLORIST / Ako želite zaista iznenaditi ženu cvijećem poklonite joj personalizirani buket sutra na Dan žena

Diana Ferić
Diana Ferić

Cvijeće je, naravno uz dijamante, "ženin najbolji prijatelj" i jedan od najljepših poklona. U današnje vrijeme cvijeće za ljude ima posebno značenje. Svaki cvijet ima svoju boju, miris i dušu te nadahnjuje svakog čovjeka. Cvijeće nas čini veselijima a naš prostor ispunjava dodatnom svježinom i ljepotom, a najljepši su oni personalizirani buket namijenjeni upravo određenoj ženi kakve izrađuje mladi šibenski florist Luka Čular koji  je  nam je dao i nekoliko savjete uoči sutrašnjeg  Dana žena.

 

"Za Dan žena u našem gradu  se dijele uglavnom crveni karanfili, ali  kada b barem i taj jedna cvijet bio  dekoriran  lijepo i moćno. Jer jedna cvijet je kao i buket,  ima isto značenje. Svoje  bukete osmišljavam  tako što pratim svjetske trendove , čitam razno razne stručne knjige, svaki dan izađe nesto novo , neka nova ideja i nešto što je "stajliš".  Ipak pobornik sam starinskog aranžiranje buketa i  pridržavam se toga. Danas je moderno cvijeće u kutiji. To je lijepo ali nema dušu, uzmeš kutiju i ubadaš cvijeće u nju. To nije zabavno, ali kad ti kreiraš buket to je nešto posebno , kad se potrudiš da svoju mušteriju izuješ iz cipela . Ne volim ponavljati bukete. Nikada do sada u ovoj mojoj prvoj godini poslovanja nije izašao jedan te isti buket iz moje radnje, uvijek je to neka nova kreacija, a najviše volim mladenke ( Špože). Gledam i pratim svjetske cvjetne aranžere i dekoratere kao što su Jeff Leatham , Christian Tortu , Nicolai Bergmann , to su vrhunski cvjećari koji uređuju velike hotele od Pariza, Londona i Beča, ali i dekoriraju kuće slavnih i poznatih kao što su Sestre Kardashian, Jamesa Olivera , Christiana Ronalda i mnogih drugih. takve su osobe moja inspiracija ", kaže Luka.

 

S Lukinom buketima ne možete pogriješiti jer on uvijek pita kome je namijenjen, koliko ta žena ima, kakav je tip i sigurno će biti prikladan i za oči i za dušu žene.

Sigurno se pitate gdje se nalazi ta Lukina cvjetna, čarobna oaza iz koje izlaze takvi buketi. U srcu grada, na putu prema Gorici i svetom Krševanu. Lukine radove možete vidjeti i na  Facebook stranici  pod nazivom  Lukin cvjetni kutak, a za sve narudžbe  možete ga zvati na broj 095 352 3400. Dostupan je za vas, kaže, i u ponoć i u pet sati ujutro. 

Iz kategorije: Volim Šibenik