Sidebar Menu

Datum objave: 30. Siječanj 2016

Josipa Rimac jedna od kandidatkinja za mjesto ministrice branitelja

Šibenik News
Šibenik News

Prema pisanju domaćih medija, u fotelju ministra branitelja nakon što je istu u rekordnom vremenu bio primoran napustiti Mijo Crnoja, mogla bi sjesti nekadašnja gradonačelnica Knina, Josipa Rimac.

 

Željko Dilber tvrdi da se ovog trenutka još ne zna tko će biti novi ministar branitelja, piše portal 24sata.hr.

 

- Pozicija ministra pripada HDZ-u i stranka će sa svojim tijelima, Odborom za branitelje, Zajednicom Gojko Šušak izaći s prijedlogom prema vrhu stranke i onda ćemo vidjeti - poručio je Dilber dodavši kako potraga za novim kandidatom neće biti teška, prenosi 24sata.hr te nastavlja:

- Unutar braniteljske populacije postoje stotine kvalitetnih ljudi koji zasigurno mogu obnašati tu dužnost - zaključio je. Kao najizgledniji nasljednici Crnoje na mjestu ministra branitelja spominju se bivši brigadiri Jozo Milićević i Božo Kožul te bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac.

 

Nakon što je USKOK obustavio istragu protiv bivše gradonačelnice Knina, Josipe Rimac i njenog supruga o čemu smo tada pisali, a ranije je predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade RH, Tomislav Karamarko za medije izjavio kako će se za Rimac naći mjesta jer je riječ o vrijednom članu HDZ-a i k tomu vrlo operativnoj osobi, Rimac je, u najmanju ruku, oslobođena bilo kakve sumnje te kao takva slobodna za kandidaturu za mjesto ministrice branitelja. 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.