Datum objave: 23. Veljača 2016

Vodice osigurale jednokratnu novčanu pomoć za 29 novorođenih beba

Šibenik News
Šibenik News

 

Prijem za roditelje koji su u ovoj godini dobili prinovu i za njihovu novorođenčad priredila je danas Gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev želeći im pokazati da Vodice skrbe o njihovim potrebama. Ukupno je bilo 29 beba, a svaka je dobila jednokratnu pomoć:

 

"Najdraži dio posla mi je susret s mladim roditeljima i njihovom djecom. To je i prilika da porazgovaramo o svemu što im je potrebno kako bi kvaliteta njihova života i njihove djece bila što bolja. Bez izravnog susreta s njima mi to ne možemo znati a mi smo ti koji im takve uvjete moramo osigurati" kazala je gradonačelnica Vodica.

 

Grad Vodice imaju slatke brige, imaju više djece nego što imaju mjesta u vrtićima i jaslicama pa s 1 400 kuna sufinanciraju boravak djece u drugim objektima, izvan Vodica. Pomažu i roditeljima osmoškolaca, srednjoškolaca, djeci na otoku Prviću. Lani su u različite programe podizanja standarda života djece u Gradu Vodicama uložili 5 milijuna kuna i dobili pohvalu od Povjerenstva projekta Gradovi prijatelji djece.


 Foto: Info Vodice

Iz kategorije: Županija info