Datum objave: 19. Svibanj 2016

U Zatonu narušavanje javnog reda i mira, u Vodicama oštećeni automobili

Šibenik News
Šibenik News

Kasnonoćno druženje u kafiću u Zatonu, a pod utjecajem alkohola nekoliko sudionika, rezultiralo je optužnim prijedlogom Prekršajnog suda u Šibenik  zbog narušavanja javnog reda i mira te će protiv jednog od sudionika verbalnog i tjelesnog sukoba biti podignuta kaznena prijava Općinskom družavnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Naime, u Policijskoj postaji Vodice je provedeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu 26-godišnjaka.


Utvrđeno je da je 17.svibnja oko 23.30 sati u ugostiteljskom objektu u Zatonu došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između osumnjičenog koji je bio pod utjecajem alkohola, 43-godišnjakom (također pod utjecajem alkohola) i 35-godišnjakom s jedne strane, te 27-godišnjaka i 26-godišnjaka s druge strane, pri čemu je osumnjičeni oštetio inventar ugostiteljskog objekta, a nastala šteta je par tisuća kuna.


 

U istoj Postoja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu 26-godišnjaka i 26-godišnjakinje. 

Utvrđeno je da je osumnjičeni noću 14./15.svibnja u Vodicama oštetio parkirana osobna vozila oštećenih, a nastala materijalna šteta je par tisuća kuna.  


Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Tijekom protekla 24 sata je prijavljena teška krađa na području Vodica, predio Okit gdje je nepoznati počinitelj provalio u poljsku kuću 52-godišnjaka iz koje je ukradena motorna pila, a nastala šteta je par tisuća kuna.

 


Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkivanja počinitelja i pronalaska otuđenog predmeta.
 

Iz kategorije: Županija info