Sidebar Menu

Datum objave: 23. Svi 2016

Kalmeta komentira Paukov plakat dobrodošlice: Kad sam to vidio, prekrstio sam se s obje ruke

Šibenik News
Šibenik News

"Moj kolega i stranački prijatelj Goran Pauk napravio je glupost par excellence" kazao je zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta komentirajući potez župana Šibensko-kninske županije kada je prošlog mjeseca na ulazu u tu županiji postavio velike jumbo plakate "Dobrodošli u Zadarsku regiju".

 

Kalmeta je odgovarao na vijećničko pitanje Ante Rubeše iz Akcije mladih na sjednici Gradskog vijeća složivši se s njegovom primjedbom da je župan Pauk time doprinio nepotrebnom animozitetu između prijateljskih gradova.

 

- Kad sam to vidio, prekrstio sam se s obje ruke. To je nepotrebno izazvalo zlu krv između dva grada. Znam što je on htio istaknuti, da nije za ukidanje županija, ali to je napravio na potpuno krivi i neprimjeren način. Čudim se da mu je to netko sugerirao i da je to on prihvatio. Tim više što Zadar na niti jedan način ne ugrožava Šibenik - kazao je Kalmeta.

 

Izvor: Zadarski.hr

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.