Sidebar Menu

Datum objave: 06. Studeni 2016

Udari juga dosežu i do 100 km/h na području cijele županije

Šibenik News
Šibenik News

Unatoč relativno toplim jutarnjim temperaturama koje su izmjerene u Kninu ( 16 Celzijevih stupnjeva) i u Šibeniku (18 Celzijevih stupnjeva), Meteoalarm izdao je žuto upozorenje za području Šibensko - kninske županije.

 

Topla temperatura zraka ujedno znači i jako jugo u pratnji, a upravo je zbog olujnih udara juga s najjačim udarima i do 100 km/n, odnono 115 km/n na kninskom području, dovoljno je za upozorenje koje je izdano i zbog opasnosti od lokalno obilnih kiša i bujičnih poplava.

 

- Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila - izvještava Hrvatski autoklub uz upozorenje da se na državnoj cesti između Gračaca i Knina na vijaduktu Sučević, što se tiče Šibensko - kninske županije, vozi prema privremenoj prometnoj regulaciji. 

 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.