Datum objave: 08. Prosinac 2016

Prijave u tijeku: I Drnišani će dobiti svoj Božićni sajam

Šibenik News
Šibenik News

Drnišani će ipak dobiti svoj božićni sajam. Odlučila je tako gradska uprava Drniša pa slijedom toga pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje u svom asortimanu imaju božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, svijeće, prigodne prehrambene proizvode (pršut, sir, med, kolače…), te zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, da se prijave na sudjelovanje u Božićnom sajmu.

 

Božićni sajam održat će se 16. i 17. prosinca te je predviđen šator s dvanaest štandova. Izlagači će se primati po principu 'tko prvi njegovo' jer, kako stoji na službenoj internetskoj stranici Grada, pravo izlaganja stječe prvih 12 prijavljenih izlagača.

 

-  Korištenje štandova i prostora na Božićnom sajmu je bez naknade. Prijave se zaprimaju na definiranom obrascu prijavnice, u prilogu poziva na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do ponedjeljka 12. prosinca 2016. godine - poručuju iz drniške gradske uprave.

 

 

 

Naslovna fotografija: Radio Drniš

Iz kategorije: Županija info