Datum objave: 06. Veljača 2017

Jedan lopov u zatvoru, za novoprijavljenima policija traga

Šibenik News
Šibenik News

Šibenska policija kazneno je prijavila 24-godišnjaka osumnjičenog za krađu uglavnom prehrambenih proizvoda iz šibenske poslovnice zagrebačke tvrtke.

 

Mlađi muškarac nalazi se zatvoru zbog krađe počinjene 14. listopada prošle godine prilikom koje je vlasniku trgovine počinio štetu višu od tisuću kuna, izvijestila je Policijska uprava šibensko – kninska čiji djelatnici sada tragaju za nepoznatim počiniteljima triju teških krađa i dvije krađe koliko ih je prijavljeno u razdoblju od 3. do 6. siječnja.


Alat vrijedna par tisuća kuna ukraden je iz vikend kuće 49-godišnjaka u Mirloviću na području Drniša. Zasad nepoznati počinitelj 'operirao' je u razdoblju od 22. siječnja do 3. veljače. U Drnišu, pak, u petak, 3. veljače, nepoznati počinitelj provalio je u crkvu iz koje ništa nije otuđeno.

 

Bez tehničke robe vrijedne nekoliko tisuća kuna ostao je starac (71.g.) iz Ićeva koju mu je ukrala zasad nepoznata osoba negdje između 30. siječnja i 4. veljače.

 

- U popodnevnim satima 2. veljače u Šibeniku, nepoznati počinitelj je iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu nekoliko tisuća kuna – obavijestila je policija. Idućeg dana, također u popodnevnim satima, u autobusu na relaciji Vidici-Ražine nepoznati počinitelj ukrao je mobitel maloljetniku vrijedan preko tisuću kuna.


- Protiv nepoznatih počinitelja bit će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta – izvijestila je policija.
 

Iz kategorije: Županija info