Datum objave: 26. Lipanj 2019

Turistički izleti brodom mogu se prodavati na šibenskoj rivi, ali na potezu od autobusnog kolodvora do benzinske crpke

Diana Ferić
Diana Ferić

Obrtnici i poduzetnici koji se bave djelatnošću prodaje turističkih izleta brdom mogu mogu te izlete ponovno prodavati na šibenskoj rivi, ali po uvjetima koje su danas dogovorili predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić i ravnatelj Županijske lučke uprave Željko Dulibić , priopćili su iz Županijske obrtničke komore Šibenik.

 

Zbog određenih nedostataka u načinu na koji se prošle godine ta vrsta turističke ponude obavljala na Obali dr. Franje Tuđmana nije postojala mogućnost da se ove godine na isti način nastavi s obavljanjem te djelatnosti na istom mjestu. Kako bi grad Šibenik, slično drugim primorskim gradovima, imao i dalje tu vrstu turističke ponude te da 15-tak obrtnika i poduzetnika ipak može nastaviti s radom, dogovoreno je da oni svoje pultove za prezentaciju i prodaju izleta mogu pod određenim uvjetima postaviti na šibenskoj obali između Autobusnog kolodvora i benzinske postaje INE.

 

"Nakon što smo nedavno ostvarili uspješan dogovor s upravom Zelenog grada Šibenika vezano uz problematiku odvoza otpada iz ugostiteljskih objekata u staroj šibenskoj jezgri ovaj sporazum kojeg smo postigli s Županijskom lučkom upravom još je jedna pokazatelj važnosti stalne suradnje svih institucija u konstruktivnom rješavanju problema a sve u cilju napretka grada Šibenika", kaže Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije.
 

Iz kategorije: Županija info