Datum objave: 03. Listopad 2019

Tjedan odmora vrijedan:Uživajte u NP Krka ovog listopada po promotivnim cijenama ulaznice

Diana Ferić
Diana Ferić

Akcijom Vikend u prirodi JU „Nacionalni park Krka“ pridružuje se programu „Tjedan odmora vrijedan“ u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Cilj programa je poticanje domaćeg tržišta na turističke aktivnosti u razdoblju pred i post sezone. Kroz program „Tjedan odmora vrijedan“ svi građani Hrvatske imat će priliku upoznati i posjetiti različite dijelove naše zemlje uz povoljnije cijene za brojne turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, priopćili su iz JU NP Krka.

 

Jesen je idealno godišnje doba za posjet Nacionalnom parku „Krka“. Poučno-pješačke staze i biciklističke rute na različitim lokalitetima u Parku istinski su doživljaj za sve zaljubljenike u prirodu. S jedne strane, staze vode kroz očaravajuće krajolike očuvane prirode i, u okruženju autohtonih biljnih i životinjskih vrsta, pružaju ugođaj sveobuhvatnog spajanja s prirodom. S druge strane, staze su opremljene edukativnim tablama s informacijama o živom svijetu koji posjetitelj vidi i kulturnim i povijesnim znamenitostima na tom području.

 

Zato pozivamo sve posjetitelje da iskoriste ovu akciju i prošetaju jesenskom Krkom, bogatom vodom i umirujućim jesenskim bojama koje se u njoj ogledaju. Vidimo se u listopadu u Nacionalnom parku „Krka“!
Radno vrijeme NP „Krka“ do 15. listopada je od 8 do 18 sati a od 16. do 31. listopada od 9 do 17 sati.

 

Iz kategorije: Županija info