Datum objave: 21. Prosinac 2017

Svi žele večeras u Azimut:Repetitori sviraju na 6. rođendanu Udruge P.A.R.K.

Diana Ferić
Diana Ferić

Pravi pogodak očito je to što je šibenska Udruga P.A.R.K., poznata po dugogodišnjoj uspješnoj organizaciji kulturno-glazbenih događanja u Šibeniku svoj šesti rođendan odlučila proslaviti uz beogradsku grupu Repetitor jer vlada prava jagma za pozivnicama za večerašnje slavlje u popularnom šibenskom klubu Azimutu. Beogradska rock eksplozija Repetitor predstavit će u Azimutu novi album 'Gde ćeš', izdan početkom ove godine i mada im je ovo četvrti put da dolaze, publika je nabrijana kao da stižu prvi put.

Trenutačno najbolji live gitaristički sastav u regiji nije slučajno odabran za slavljenički koncert jer riječ je o bendu prijatelju udruge, nakon što su ih 'parkaši' već triput dovodili u Šibenik, dva puta na njihov festival Regius i jednom na rock feštu Kulturaljka, kako doznajemo od Igora Bergama, predsjednika te udruge.

Udruga je počela djelovati u zimu 2010. godine kada glazbena scena u Šibeniku nije bila ni približno tako razvijena kao danas kada je najnormalnije da usred grada koncert imaju Gus Gus, Stereo MC's, Morcheeba, Thievery Corporation, Kevin Yost, odnosno TBF, Mayales, Dubioza Kolektiv .
Udruga PARK (Pokretači alternativnog razvoja kulture) nezavisna je, neprofitna i volonterska udruga za mlade, pokrenuta radi što aktivnijeg i kvalitetnijeg uključivanja mladih u kulturni život grada, obogaćivanjem glazbene i koncertne ponude Šibenika, dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih i poticanje kulture nenasilja u društvu.

 

Iz kategorije: Kultura