Datum objave: 07. Studeni 2016

FOTO: Ponosni na Dišpet: Cure Šibeniku donijele prvo ekipno odličje, dečki obranili lanjskog zlato

Šibenik News
Šibenik News

Gimnastički klub Dišpet iz Šibenika ostvario je izniman uspjeh na 16. završnici kupa Hrvatske u gimnastici koji se održavao proteklog vikenda, 5. i 6. studenog.

 

Članovi Dišpeta, i momci i djevojke, juniori, seniori i kadeti u Šibenik su se vratili s medaljama oko vrata i povijesnim rezultatima. Tako su mlađe juniorke u sastavu Lucija Vlahov, Josipa Zorić, Lucija Gradiška, Lea Relja, Lučana Rupić i Nika Guina u Šibenik donijele prvo žensko ekipno odlične i to ono brončanog sjaja. Najbolja među njima bila je Lucija Vlahov, petoplasirana u svojoj disciplini.

 

Juniorka Anja Relja, nakon pada s grede, u ionako teškoj konkurenciji, stigla je do 21. mjesta.

 

Njihove kolege, pak, seniori obranili prošlogodišnje zlatno odličje.

 

Zlato su obranili ostvarivši ponovno zapažene rezultate i to Krešimir Šintić srebro, Filip Guina broncu, Tin Škugor ostvario je četvrto mjesto, a Toma Perica bio je petoplasirani.

 

Na turniru Gracija cup u Zlatiboru, članice šibenskog Dišpeta ostvarile su odlične rezultate u pratnji trenerice Lucije Bušac.

 

U međunarodnoj konkurenciji, Ana Gašperov osvojila je zlatnu medalju, a njen klupske kolegice, Luca Mikulandra i Katja Pavasović doma su se vratile sa srebrom oko vrata.
 

Iz kategorije: Sport