Datum objave: 09. Studeni 2022

ADVENTURA / Svake subote u prosincu zabava i ples od podne u parku Roberta Visianija uz domaće glazbene snage

Diana Ferić
Diana Ferić

Zabava i ples od podne u parkiću subotom bit će i ove godine jedno  od zaštitinih lica Adventure. Iva Spahija, debitantica i laureatkinja ovogodišnjih Večeri dalmatinske šansone, koju mnogi nazivaju šibenskom Tinom Turner, preuzet će mikrofon prve subote 3. prosinca. Osebujna, moćnog vokala, već je osvojila i publiku i kritike, predviđa joj se blistava budućnost, a mi ćemo se u to uvjeriti već prvoga vikenda Adventure.

Sljedeće subote 10. prosinca nastupa Mate Skračić Adaptive Quartet (MSAQ), šibenski glazbeni sastav s bogatim programom u maniri jazza, bluesa i bossa nove pa sve do rocka, soula i funka što čini savršeni, nenametljivi spoj za ugodno jutarnje druženje. Treća subota rezervirana je za Baby Kate, svima dobro poznatu Katarinu Vučetić, koja će, zajedno sa svojim glazbenicima, pokazati kako zvuče domaći i strani hitovi u njihovoj izvedbi. Ne sumnjamo kako će to biti odlična uvertira za Frituladu koja se već tradicionalno odvija na dan Proslave, 17. prosinca u Parkiću.

Kulminacija jutarnjih svirki subotom fenomen je znan kao - Fenixi na Badnjak - a sve dodatne riječi o ovome su suvišne. Posljednja je subota ujedno i Stara godina, najluđi dan u godini koji u Šibeniku počinje u 12 sati nastupom šibenskih Bagatina, glazbenih starosjedioca koji redovno oduševe obradama svjetskih pop, rock, soul, blues i funk hitova.

Očekuju nas raspjevana i rasplesana subotnja podneva u Parkiću! Pozivamo da dođete naoružani samo Snješkom... jer tek je 12 sati!“ viču iz Adventurinog stožera i pozivaju vas da sve detalje pratite na web stranici i društvenim mrežama.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: