Sidebar Menu

Datum objave: 13. Siječanj 2021

NASILNIČKO PONAŠANJE / Mladić iz Rasline prijetio majci i uništavao namještaj po kući, a prije toga prijetio 66 - godišnjaku

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladića iz Rasline starog 24 godine policija je nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičila za iznudu u pokušaju na štetu 66-godišnjaka i prijetnju 60 - godišnjoj majci. Predan je u pritvor.

"Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenik 25. studenog 2020.g., zbog neriješenih novčanih potraživanja, putem mobilnog telefona ozbiljno prijetio 66-godišnjaku i tražio da mu vrati novac što je kod oštećenoga izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Također je utvrđeno kako je 11. siječnja u Raslini, zbog narušenih odnosa, ozbiljno prijetio majci i pritom oštetio dio namještaja, a što je kod oštećene izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost"; kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.