Datum objave: 03. Rujan 2021

PROMETNA KOD VODICA / Alkoholizirani vozač prešao na suprotni trak i izazvao nesreću u kojoj je pet osoba ozlijeđeno

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometnu nesreću koja se dogodila jučer poslijepodne kod Vodica, a u kojoj je petero osoba ozlijeđeno skrivio je 37 - godišnji vozač iz Šibenika koji je alkoholiziran vozio  osobni automobil marke Škoda. 

  "Do prometne nesreće je došlo kad se 37-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Škoda šibenskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola, nije kretao sredinom obilježene prometne trake već automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. Izravno je udario  u osobni automobil Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a  u kojem su se nalazile još tri putnice. Od siline udara teže su ozlijeđena oba vozača kao i 58-godišnja švedska državljanka i svi troje su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku. Teže ozlijeđena 72-godišnjakinja i lakše 46-godišnjakinja su nakon pružene liječničke pomoći puštene na kućnu njegu", doznajemo od Šine Pavića, glasnogovornika PU šibensko - kninske.
Protiv 37-godišnjeg vozača Škode će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 
Iz kategorije: Crna kronika