Datum objave: 02. Lipanj 2022

SVAĐA ZBOG IMOVINSKO - PRAVNIH ODNOSA / Biličanin napao 75 - godišnjaka i teže ga ozlijedio pa nastavio s prijetnjama njemu i 31 - godišnjaku

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog nerješenih imovinsko pravnih odnosa u Bilicama su se sukobili na jednoj strani 75 – godišnjak, a na drugoj 74 – godišnjak i 31 – godišnjak. Najprije je 75 – godišnjak fizički napao 74 – godišnjaka i teže ga ozlijedio, a kasnije ih je njega i 31 – godišnjaka napao i verbalno, kako je priopćila PU šibensko – kninska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31. svibnja u Bilicama, zbog nerazjašnjenih imovinsko-pravnih odnosa i međusobnih nesuglasica, prvo tjelesno napao oštećenog 74-godišnjaka i teže ga ozlijedio nakon čega je oštećene i verbalno napao i pritom im prijetio što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko - kninske”, kaže glasnogovornik PU šibensko – kninske Šime Pavić.

Iz kategorije: Crna kronika