Datum objave: 17. Srpanj 2022

Uhićen razbojnik koji je opljačkao automat klubove u Šibeniku i Zadru. Ima 25 godina. Auto kojim je išao u pljačku bacio je u more kod Trogira.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Razbojnik, 25-godišnji mladić koji je u noći s 13. na 14. srpnja maskiran i prijeteći vatrenim oružjem opljačkao automat klubove u Šibeniku i Tadru, otkriven je i uhićen tijekom zajedničke akcije šibenske i zadarske poli9cija. Iz dva automat kluba opljačkao je 43 210 kuna.
Automat klub u Zadru opljačkao je u 3 sata i 30 minuta, a već u 5 sati i 24 minute opljačkao je automat klub u Šibeniku. U pljačku je išao osobnim automobilom zadarskih registracijskih oznaka koji je policija pronašla u moru kod Trogira. Po nalog Županijskog suda u Splitu, djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske automobil su izvadili iz mora i u njemu pronašli pljačkaševu masku i još neke predmete kojima se služio za počinjenje kaznenih djela. Istovremeno po nalog Županijskog suda u Zadru izvršena je pretraga njegovog doma u kojem je na skrovitom mjestu pronađen dio opljačkanog novca. Uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Foto: PU zadarska

Iz kategorije: Crna kronika