Datum objave: 26. Studeni 2019

ŠIBENIK U VIDEO SPOTU:Tommy Michell snimla spot za pjesmu "Vrime je" s kojom je nastupila na Večerima šansone u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Tommi Mischell svestrana je pjevačica, kantautorica i vrlo uspješna dizajnerica koja je trogirsku adresu davno zamijenila za onu američku, no sa sobom uvijek nosi Dalmaciju te svojim čestim nastupima diljem SAD-a glazbom pronosi glas o našoj baštini. Nastupala je na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, posljedni put upravo s pjesmom "Modi kavez".

Njezin album “Vrime je” plod je uspješne suradnje hrvatskih i američkih glazbenika snimljen u Sigma Sound Studios u Philadelphiji, na kojem je uz Tommi radio i  svjetski poznati glazbenik Allan Slutsky - priznati američki aranžer, gitarist, autor, producent te dobitnik Grammya.

Naslovna skladba "Modri kavez (Vrime je...) koju autorski potpisuje Tommi Mischell dok aranžman za pjesmu potpisuje Allan Slutsky konačno je dobila i svoj videospot.

U skladbi je Tommi Mischell spretno ocrtala dalmatinsko sazvučje dok je američki aranžman skladbi nadodao notu smooth jazza s bogatom klasičnom orkestracijom.

I sam video, snimljen broj pod redateljskom palicom Matka Petrića, pokazuje predivne lokacije Trogira i Šibenika za koje je Tommi Mischell toliko vezana.

Mix i mastering pjesme napravio je također poznati američki glazbenik, dobitnik Grammya, Mike Tarsia, a pjesmom Modri kavez Tommi Mischell nastupila je i na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

Pogledajte novi video Modri kavez i uživajte u prekrasnoj razglednici naše Dalmacije uz prekrasne zvuke Mediterana.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli