Datum objave: 28. Svibanj 2020

POSLASTICA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA / Poznati hrvatski DJ na Skradinskom buku nastupa večeras za više od pola milijuna pratitelja

Diana Ferić
Diana Ferić

Izvođenje sve popularnije elektroničke glazbe u čarobnom okruženju netaknute prirode Nacionalnog parka „Krka“ nastavak je niza streaminga stranih i domaćih DJ setova na prepoznatljivim hrvatskim lokacijama poput tvrđava sv. Nikole i sv. Mihovila, šibenske Gradske vijećnice i Muzeja Grada Šibenika. Tako će i poznata kulisa Skradinskog buka postati dijelom audio-vizualne razglednice perspektivnog 32-godišnjeg hrvatskog DJ-a i producenta Lawrencea Kleina koja će se u dvosatnom setu emitirati danas, u četvrtak, 28. svibnja s početkom u 21 sat, na Facebook stranici NP „Krka“ te preko 20 drugih Facebook stranica s više od pola milijuna pratitelja.

Takvim vidom suradnje NP „Krka“ pružio je podršku talentiranom šibenskom DJ-u te nagrađivanoj šibenskoj Udruzi RatCat, koja je svojim angažmanom unijela puno živosti na lokalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Jedinstvenim spojem umjetničkog izričaja i prirodnih bogatstava stvorena je sinergija sa zajedničkim ciljem promocije šibenskog i hrvatskog turizma. Sve popularniji video streaming DJ setova, čija je gledanost višestruko povećana uslijed nemogućnosti održavanja nastupa u klubovima i na poznatim festivalima tijekom posljednjih mjeseci, posebnu pažnju posvećuje i odabiru atraktivnih lokacija koje u kombinaciji s kvalitetnom elektroničkom glazbom stvaraju jedinstven i neponovljiv audio-vizualan doživljaj.

Pridružite nam se u dosad najraskošnijem nastupu DJ-a Lawrencea Kleina s jedne od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija Nacionalnog parka „Krka“ te uživajte u ugodnoj i melodičnoj glazbi koju prate prekrasni kadrovi krške ljepotice na Skradinskom buku snimani sa zemlje i iz zraka, poručuju iz JU NP Krka i Udruge RatCat.

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na Facebook eventu Lawrence Klein pres. Krka National Park, a autorske fotografije Valerija Baranovića iz priloga dostupne su za objavu uz obavezno navođenje autora.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli