Sidebar Menu

Datum objave: 24. Rujan 2020

GLAZBENA POSLASTICA / Ovog vikenda, svemu usprkos, u Šibeniku nastupa osam bendova, među njima Let 3, Daleka obala i TBF

Diana Ferić
Diana Ferić

Ništa, pa ni kiša, ako je bude, neće pokvariti  zadnji koncert  na otvorenom  ovog vikenda na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova  u Šibeniku prije možda nekog novog lockdowna,

 Na otvorenoj, ali u potpunosti natkrivenoj lokaciji, nastupit će u petak i subotu osam izvođača, među njima i Let 3, TBF i Daleka Obala. Riječ je  o dva projekta šibenske PARK organizacije – Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnim šibenskim glazbenim pričama koje se zbog korone ovog puta događaju u istom vikendu na istom mjestu.

"Ovo je naš doprinos ovogodišnjoj jako dobroj šibenskoj glazbenoj sezoni. Šibenik je valjda jedini grad u Hrvatskoj koji je ovo ljeto imao dva mjeseca super programa u kampu Martinska i dva jaka techno partija, plus uvijek aktivan klub Azimut. Drago nam je da novu koncertnu lokaciju otvaraju ovi odlični bendovi i kako imamo čuti svi dolaze za vikend u Šibenik. Zahvalili bi se Gradu Šibeniku koji nam dao suglasnost za korištenje prostora i dao dozvolu za rad do 6 ujutro“, kažu organizatori iz PARK-a.

 Program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć, što je super vijest za ljubitelje dobre glazbe, koju nakon ponoći u zatvorenim prostorima nećemo moći slušati još neko vrijeme, crne prognoze govore do kraja godine.
 
Iz PARK-a poručuju da se dvodnevno koncertno događanje organizira po svim epidemiološkim preporukama za javna okupljanja na otvorenom, te podsjećaju da koncertni prostor u potpunosti natkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.

 

U petak 25. rujna tako su na rasporedu Let 3, TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku – dvojac OneIIMany. Subota je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom i izvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker Miro Odak s novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi.
 
Limitirane i povoljne ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna za oba dana prodavaju se online u sustavima Entrio i Croatia Tickets a fizički u šibenskim lokalima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice će biti dostupe na ulazu po cijeni od 80 kuna.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.