Datum objave: 02. Svibanj 2021

IZABRANE NAJLJEPŠE MAME HRVATSKE 2021 / Vedrana Halinčić Bakšić najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Ljubici Bulić

Stanko Ferić
Stanko Ferić
Vedrana Halinčić Bakšić najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina  dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Ljubici Bulić, prema ocijeni Žirija u sastavu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika te predsjednik žirija, Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Lucija Cvitan, voditeljica Televizije Šibenik te Ivana Slavica Vunić, dizajnerica nakita na izboru koji je danas održan u HNK u Šibeniku, bez publike,a li uz live streaming.
 
Vedrana Halinčić Bakšić ponosna je majka dvogodišnje djevojčice Anabele i sretno je udana. Po struci je je magistra prava i zaposlena je na puno radno vrijeme. Ima i dodatan posao u jednoj poznatoj kompaniji za kozmetiku, a preko 25 godina trenira Kickboxing. Dvostruka je europska prvakinja u kickboxingu u seniorskoj kategoriji, višestruka državna prvakinja i pobjednica mnogih međunarodnih turnira. Kao  juniorka bila je i dva puta svjetska prvakinja, te nosi i brončano seniorsko svjetsko odličje. Aktualna je državna prvakinja trenutno od prošle godine, a predstavila se kickboxingom. 
 
Ljubica Bulić majka je triju kćeri, a iza sebe ima i izbor za Miss Universum. Ujedno odabrana je kao jedna od 50 najljepših žena u natjecanju jednih velikih hrvatskih novina. Životna postignuća vrednuje odvažnošću da hrabrim kroćenjem prema životnim izazovima ostavlja trag i uspomene. Smatra da vjera u Boga čovjeku daje moralni kompas, a na natjecanje se prijavila kako bi svojim kćerima kao i svim ženama pokazala da biti majka nije prepreka za uspjeh i uživanje u životu. Krune za pobjednice izradila je Ivana Slavica Vunić, a u glazbenom programu nastupili su Ellen Bogović i Tomislav Šanić.
Natjecateljice su se u prvom krugu predstavile s osnovnim informacija, potom su odgovarale na osobna pitanja Žirija,a na kraju su predstavile svoje hobije.
Krune za pobjednice izradila je Ivana Slavica Vunić, a u glazbenom programu nastupili su Ellen Bogović i Tomislav Šanić.
Izbor je i ove godine organizirala Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence Najljepša mama Hrvatske u suradnji s Gradom Šibenikom i TZ Grada Šibenika te brojnim sponzorima.
 
"Mjeseci iza nas teški su i izazovni. Na mnoge situacije nažalost ne možemo utjecati niti pak ih možemo predvidjeti, no možemo odabrati kako ćemo na sve to reagirati. U krugu života ne postoje ni pobjeda ni poraz. Postoje samo promjene.
Jedno VELIKO HVALA:
- mom suprugu, mojoj djeci i mojoj obitelji, za strpljenje i podršku u svakom mom pothvatu,
- mojim prijateljima koji me znaju nasmijati svaki dan, koji mi daju dobar savjet, riječi ohrabrenja i kritiku kada je to potrebno, i bez kojih ništa ne bi bilo isto,
- mom organizacijskom timu i mojim suradnicima koji bi me (ponekad 😊) vrlo rado udavili, ali su me prihvatili takvu kakva jesam,
- poslovnim partnerima koji vjeruju u ono što radimo, koji nam daju mogućnost ostvarenja inicijativa i ideja-zajedno smo jači!
- svim medijima koji su nas pratili od samog početka, koji nas prate i koji će nas pratiti i u budućnosti,
- svima onima koji me i koji nas podržavaju.
Hvala vam što ste dio ove NAŠE, zajedničke priče. POSEBNO HVALA svim mamama koje su se prijavile prethodnih godina i onima koje će se tek prijaviti za naredne manifestacije. Bez vas ne bi bilo ovog projekta.
Naposljetku, ISPRIČAVAM se svima kojima sam rekla NE, pri upitu sudjelovanja kao publika u kazalištu, no viša sila je na snazi. Nadam se da mi nećete zamjeriti i da ćemo to u 2022. ispraviti.
Nisam označila nikoga posebno, jer imam teror nekog izostaviti, a to bi mi srce pogodilo.Svatko će se prepoznati, hvala vam što postojite!", kazala je otvarajući ovogodišnji Izbor Maja Gnjidić Verdecchia.
 
Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3