Datum objave: 17. Srpanj 2021

SEASPLASH FESTIVAL / Opuštena atmosfera i dobre vibre na Martinskoj uz poštivanje svih epidemioloških mjera

Stanko Ferić
Stanko Ferić
 Drugoga dana Seasplash festivala na Martinskoj, najdugovječnijeg  hrvatskog  festivala posvećenog  dub i reggae zvuku te soundsystem kulturi  među izvođačima i publikom širile su se samo dobre vibre. Ljudi je, kako bi Šibenčani rekli, bilo taman jer je  poštivanje strogih epidemioloških mjera uzelo je svoj danak. Oni  koji su došli  s Covid potvrdom ili su platili 75 kuna za brzo testiranje uživali su u glazbi na sva tri stagea i opuštenoj atmosferi koja inače prati ovaj festival. U svakom slučaju Festival se održava koronakrizi usprkos uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
 
Na Mainsplash stageu nastupili su  FM JAM prvakinja Sassja, Brain holidays, Cromaicanz, Tadiman, a na ostale dvije pozornice  Looney Grandpas, Plazmatick, Billain, LucylyuGroove Playaz i Dirty Hairy.
 
 
Festival traje do nedjelje 18. srpnja 2021., 
 
Do Martinske plovi brod Avalon koji je na toj relaciji vozio i lani. Cijena karte u jednom smjeru na liniji Mandalina – Šibenik – Martinska iznosi 7 kn, povratna košta 10 kn, a od ove godine moguće je i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kn za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska.
 
Noćne brodske i auto-taxi linije
Noćne plovne linije, kao i taxi usluge, moguće je naručiti pozivima na brojeve:
Taxi boat: 0995424783
Taxi vozila: 0993232777
Cijene za taxi boat su:
– 1-2 osobe 100 kn
– 3-5 osoba 150 kn
– 6-11 osoba 200 kn
Cijene za auto taxi su:
– Auto 110 kn
– Mini kombi 6+1 160 kn
– Kombi 8+1 200 kn
Cijene se odnose na jednosmjerne vožnje.
Rezervacije i narudžbe prijevoza s Martinske prema Šibeniku moguće je tijekom festivala naručiti i na baru Chillsplash pozornice.
 
FOTO: Danijel Ferić
Iz kategorije: Glazba & Spektakli