Datum objave: 30. Kolovoz 2021

LIJEPE ŠIBENČANKE / Šibenske djevojke po izboru Ljiljane Stamenković još jednom na castingu oduševile Tihanu Harapin Zalepugin

Diana Ferić
Diana Ferić

Casting za modnu agenciju Talijamodel Tihane Harapin Zalepugin, koji je održan danas poslijepodne na terasi hotela Jadran u Šibeniku bio je vrlo uspješan,  doznali smo od Ljiljane Stamenković koja je odabrala  djevojke koje su bile na castingu. Poznato je da ona zaista "ima nos" za prepoznati djevojke koje mogu izgraditi uspješnu manekensku karijeru. Posljednju riječ ima vlasnica agencije Tihana Harapin Zalepugin koja je također bila zadovoljno izgledom i osobnošću djevojaka koje su se odazvale. Bilo ih je 11.  Sve su to bile cure iz Šibenika, srednjoškolke i studentice i zaista su više - manje  sve bile jako zanimljive, ocijenile su Ljiljana i Tihana. To je još jedna potvrda da je Šibenik rasadnik ženske ljepote koja je već gotovo brendirana. 

Sve one, ma koliko bile simpatične i lijepe, moraju zadovoljiti i osnovne kriterije, npr. da su visoke najmanje 175 cm te  izrazito mršave i vitke. No to je za djevojke tek prvi korak. 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli