Datum objave: 10. Rujan 2021

PARK I KULTURALJKA NAJAVLJUJU/ Svirka Bare i Urbana trajat će poslije ponoći, kao nekada, a neće izostati ni šibenski bendovi

Diana Ferić
Diana Ferić

Organizatori koncerata Urbana i Bare, koji se održavaju za tjedan dana u Šibeniku, od lokalnog Stožera dobili su dozvolu za rad i nakon ponoći. To znači da će svirke napokon moći početi  po „starom normalnom“ vremenu te trajati i nakon ponoći, što je ove sezone bila rijetkost na glazbenim događanjima u Dalmaciji.

Kako je najavljeno prošli tjedan, Urban & 4 te Goran Bare & Majke nastupit će u dva dana programa 17. i 18. rujna u Hali Šibenik u sklopu tradicionalnih šibenskih glazbenih projekata Kulturaljka i Regius. Oba projekta ove godine održavaju se u odgođenim terminima, a rujanske koncerte organizatori su objedinili pod zajedničkim imenom Vikend Muzika.
  Jučer smo napokon dobili dozvolu za rad od 4 sata popodne do 6 sati ujutro za oba dana, što nam omogućuje da normalno odradimo tonske probe popodne, i bez presinga započinjemo koncerte navečer u neku normalnu uru. To nam je dalo mogućnost da pozovemo i dva odlična šibenska benda Diskodeliju i Reah da budu predgrupe Urbanu i Bari. Isto tako Stella i Kike Dok, sve ljudi koji su dugogodišnji akteri šibenske glazbene scene. Mislim da smo napravili odličan izbor i da je dvodnevni rock spektakl kojim se zatvara ljetna koncertna sezona u Šibeniku zagarantiran – kaže Igor Bergam ispred PARK organizacije.

Epidemiološke mjere i dalje zahtijevaju COVID potvrde za ulazak u koncertni prostor, a za sve one koji nemaju taj digitalni dokument, bit će osigurana brza antigenska testiranja na samoj lokaciji.

Ulaznice za Urbana i Baru već su u pretprodaji, radi se o dvodnevnim ulaznicama koje se mogu kupiti preko Entrio Croatia Tickets online sustava ili fizički u šibenskim kafićima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice prodavat će se samo na ulazu i bit će ih dovoljno za sve zainteresirane, poručuju organizatori.
 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli