Datum objave: 19. Prosinac 2021

EKSKLUZIVNO / Pogledajte svu raskoš nove, božićne kolekcije nakita šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivana Slavica Vunić,  dizajnerica je  nakita   bez kojeg, kako se voli našaliti, ne prolazi niti jedan pir u Šibensko – kninskoj  županiji, ali i koji nose žene sa stilom  I poznate ličnosti ne samo u Hrvatskoj nego i izvan nje. Ivana je jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica nakita, a dame često upravo njezine komade biraju za svoj najposebniji dan u životu ili kada žele zasjati u nekoj drugoj prilici. 

Zbog toga će sve njih obradovati Ivanina nova, božićna, kolekcija koja sadrži svečane naušnice, rajfove i ogrlice.
 
 
„Božić  je uvijek najljepše doba godine i nema razloga da ovaj bude iznimka. Štoviše, ako nam je ikada bila potrebna toplina, ljubav, razumijevanje, to je za ovaj Božić. Nadam se da će za kreiranje te atmosfere mnogim ženama pomoći I moja nova kolekcija”, kaže Ivana Slavica Vunić.
 
Na društvenim mrežama prati je šezdeset  tisuća žena. Njezin nakit nosile su neke od najpoznatijih Hrvatica, a njezina priča započela je prije deset godina. Sponzorira i mnoge manifestacije poput Miss Mamma i izbor za "Šibensku granmdecu".
 
 
"Još od malih nogu sam nešto spajala i ukrašavala, vidjelo se još tada da će nešto iz toga u budućnosti proizaći, bilo je samo pitanje vremena. Sve je počelo kada sam vidjela da pozamašne svote novca trošim upravo na nakit jer ga i sama rado nosim. I od tuda je krenula ideja da krenem sebi raditi nakit. Sada sam tu gdje jesam. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje, na što ću sutra biti ponosna i sretna, pa makar kao hobi. Raditi posao koji volim, a ujedno i posao koji će usrećivati ljude, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo. Deset godina nakon ne mogu zamisliti u koji posao se ovo pretvorilo. Sad me doslovno traže na sve strane i doslovno trebam dobro pojačanje o kojem već dugo razmišljam. Mušterijama nije problem čekati i po mjesec dana jer znaju kakav rad će dobiti",  priča Ivana i otktriva kako koje postoje i liste čekanja za njezin nakit.
 
 Posao, obitelj, izrada nakita…pronađe li uopće vremena za sebe, pitamo je.
 
- Ne vjerujem baš toliko u balansiranje.  Radim dok ne padnem. Znam da to nije dobro i ne bih preporučila taj tempo, ali ja trenutno ne znam drugačije  Preko tjedna je ludi tempo, a vikend obavezno odvojim za obitelj za neki izlet, druženje s prijateljima ili slično. Znaju i vikendi biti često radni, ali trudim se koliko god mogu iako teško uz sve obaveze uvijek odvojiti svoje vrijeme za najbliže. Možda jednom nakit bude moj jedini posao jer to je moja prva ljubav– objašnjava nam. To je ono što volim. 
 
Ne zna ni sama koliko je komada nakita do sada napravila, ali i za nju kao i za žene koje ga izaberu svaki je poseban.  
Zaštitno lice nove kolekcije je Željka Prebanda, fotografije potpisuje Sanja Lydia Kulušić, make-up Nives Leljak, frizuru Nikolina Barišić iz Coco.N hair studio, a haljine su iz šibenskog butika Cecily.
 
FOTO: Sanja Lydia Kulušić
 
 
Iz kategorije: Glazba & Spektakli