Sidebar Menu

Datum objave: 27. Prosinac 2021

SPEKTAKL / Zagrebačke pahuljice ostavile Šibenčane bez daha svojim umijećem sinkroniziranog klizanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Zagrebačke pahuljice, članice zagrebačkog kluba sinkroniziranog klizanja, svojim su današnjim nastupom na klizalištu na Poljani  Šibenčane i ostale posjetitelje ostavile bez daha.

Pahuljice su napunile glavni šibenski trg i sva okolna uzvišena mjesta s kojih se mogao pratiti njihov nastup.

Na klizalištu u Šibeniku nastupila je ekipa kadetkinja A koja je sastoji od 20 klizačica u dobi od 8 do 13 godina te seniorke, koje čine 22 klizačice u dobi od 16 do 30 godina, a prosjek im  je 18 godina. Svaka ekipa se predstavila s po dvije koreografije, a najzanimljiviji izlaz na led bio je posljednji seniorki, onaj akrobatski! Ipak je riječ o hrvatskoj reprezentaciji u sinkroniziranom klizanju koja će Hrvatsku predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Kanadi iduće godine.

Šibensko klizalište ima površinu od 400 četvornih metara, a , uz poštivanje epidemioloških mjera, može primiti do 100 ljudi. Otvoreno je svakog dana od 9 do 23 sata sve do 9. siječnja, a klizanje je za osnovnoškolce besplatno tijekom tjedna od 9 do 14 sati.

 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.