Datum objave: 05. Srpanj 2023

LJETO NA MARTINSKOJ:Membrain Festival objavio raspored po danima i pustio u prodaju dnevne i vikend ulaznice

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski Membrain Festival koji će svoje osmo izdanje imati ovog ljeta na Martinskoj, danas je objavio raspored izvođača po danima. Uz to, prigodno su puštene u prodaju i dnevne i vikend ulaznice za nastupe preko 70 DJ-eva iz Hrvatske, regije, Europe i Japana.

 

Osmo izdanje elektroničkog festivala Membrain ove godine održat će se od 3. do 6. kolovoza na čarobnoj lokaciji rt i kamp Martinska nasuprot Šibenika. U četiri dana programa na tri pozornice izredat će se tako preko 70 DJ-eva iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Velike Britanije, Belgije, Njemačke, Austrije, Španjolske, Mađarske, Poljske…

Jedan od headlinera festivala Goth-Trad dolazi čak iz Japana (Tokyo) po prvi put na ove prostore i to samo na Membrain Festival u Šibenik. Žanrovski radi se o širokoj lepezi europske i svjetske elektronike podijeljene na DnB, Dubstep, Halftime, Minimal, Neuro, JumpUp, Liquid, Dub, Experimental, Electronica, Global i Tropical.

 

Besplatni kamp u gustoj borovoj šumi, dobra hrana, sunčane plaže i sjajna muzika, najveći su aduti Membrain festivala. Uz festivalske ulaznice koje vrijede za sva četiri dana festivala, organizatori su od danas pustili u prodaju i dnevne ulaznice ali i vikend ulaznice. Dnevne ulaznice vrijede za bilo koji od četiri dana festivala, a vikend ulaznice za udarne dane – petak i subotu. Besplatan kamp imaju svi s festivalskim ili vikend ulaznicama. Ulaznice po pretprodajnim cijenama možete potražiti preko Entrio online sustava (https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2023-13150) ili na Entrio prodajnim mjestima u cijeloj RH (https://www.entrio.hr/outlets)

Podsjetimo, Membrain festival i ove godine organizira Davor Dedić, Splićanin s amsterdamskom adresom u suradnji s dugogodišnjom šibenskom PARK organizacijom. Sve dodatne informacije o festivalu možete pronaći na web stranici Membraina i društvenim mrežama.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: