Datum objave: 06. Lipanj 2015

FOTO Dobar "groove" sinoć na tvrđavi sv. Mihovila šibenska publika nije prepoznala

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sinoć je na tvrđavi sv. Mihovila održana prva večer prvog Deboto festivala u Šibeniku. Zanimljiv glazbeni program u kojem su nastupali Stipe Širinić, Haliu Meriga Trio, Eddy&Dus kojima se priključio i Matija Dedić i Alex Barck odlično se ukomponirao u prostor najatraktivnije gradske ljetne pozornice.

Izgleda da to nije bilo dovoljno šibenskoj publici, tako da su poprilično prazne tribine ostavljale loš dojam cjelokupnoj atmosferi. Kako to često biva, after je bio bolji od partija, pa se nakon live nastupa na glavnom stageu, ispod tribina skupio nešto više ekipe raspoložene za ples.

"Riječ "deboto" u nazivu festivala u dalmatinskom žargonu znači "skoro" i najbolje opisuje želju organizatora da čitavo događanje ima opuštenu atmosferu neformalnog druženja - skoro festival." pisalo je u službenom promo materijalu festivala. "Skoro pa festival", moglo bi se tako reći, bar što se tiče odaziva publike. Vidjet ćemo što donosi današnji drugi dan festivala kad na Tvrđavi nastupaju hrvatski neo funk bend Mangroove i britanska soul zvijezda Omar.

A kako se sinoć plesalo na sv. Mihovilu pogledajte u fotogaleriji u nastavku. 

Iz kategorije: Kultura