Datum objave: 14. Srpanj 2015

VIDEO Sutra u Budvi počinje Sea Dance, najbolji "middle-size" fest u Europi

Igor Bergam
Igor Bergam

 

"Produljena zabava" novosadskog Exita. Tako mediji najavljuju drugo izdanje crnogorskog festivala Sea Dance, koji je prošle godine proglašen najboljim "middle-size" (do 40 tisuća posjetitelja po danu) festivalom u Europi. Lokacija je atraktivna plaža Jaz nadomak Budve, a u četiri dana festivalskog programa na pet pozornica nastupat će neka od najjačih imena svjetske glazbene scene. Najzvučnija imena su zasigurno The Prodigy, Rudimental, Roisin Murphy, Noisia, Sigma... a kad se tome doda  još preko 50 izvođača iz svijeta i regije onda znamo o kakvom se vrhunskom programu radi.

Kako smo već pisali, novinari portala Šibenik News ovo ljeto će pratiti neke od najvažnijih festivala u regiji, pa tako nakon Ultre u Splitu, sutra putujemo u Budvu da vam svakodnevno donosimo zanimljive dojmove s koncerata i atraktivne slike publike, izvođača i lokacije.

U nastavku pogledajte promo video za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala a od četvrtka pratite samo na Šibenik News portalu dio atmosfere s jednog od najboljih festivala u Europi! Čitamo se! 

Video

Iz kategorije: Kultura