Datum objave: 02. Svibanj 2016

Festival djeteta u Šibeniku i Sajam knjiga obilježavaju stoljeće Priča iz Davnina

Šibenik News
Šibenik News

Naziru se obrisi programa 56. međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku pa već sad znamo da će Festival djeteta obilježiti stotu obljetnicu Priča iz davnina autorice Ivane Brlić Mažuranić i to izložbom ilustracija na temu.

Tako iz organizacije Sajma knjiga koji se ove godine po deseti put održava u sklopu Festivala pozivaju sve ilustratore da im se pridruže u obilježavanju ove lijepe obljetnice. 

 - Dragi ilustratori pozivamo vas da napravite jednu, dvije illustracije na temu bilo koje priče iz PRIČA IZ DAVNINA za izložbu Stoljeće PRIČA IZ DAVNINE Ivane Brlić Mažuranić koja će se održati na 10. Sajmu dječje knjige u Šibeniku od 20. 6. – 1. 7. 2016. u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku - pišu iz organizacije.

 

Uz radove prijavljene na natječaj potrebno je napisati osobne podatke, ime priče i tehniku, a rok za slanje radova je 25. svibnja te ih je potrebno slati u velikoj rezoluciji na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Za potrebe izložbe radovi će se printati na format 100 x 70 cm.
 

Iz kategorije: Kultura