Datum objave: 12. Lipanj 2018

Šibenčanka Sara Lovrić Caparin osmislila kostime za "Koncert pod zvijezdama" Nene Belana

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska kostimografkinja Sara Lovrić Caparin osmislila je kostime koji su na odličnom “Koncertu pod zvijezdama” na zagrebačkoj Šalati nosili Neno Belan, Fiumensi i Belanova kći Nikolina. “Sad kad je sve prošlo, mogu podijeliti skice sa (facebook) svijetom....skice kostima za fenomenalan koncert Nene Belana i Fiumensa 9.6.na Šalati te special guest star, mlade lavice Nikoline Belan i sve to u režiji moje talentirane sis Nine Kleflin!!!”, napisala je Sara na svom Facebook profilu.

Kostimi su asocirali na uniforme pomorskih kapetana.

 

Mediji inače izvještavaju kako su Belana i njegovi Fiumensa prepunu zagrebačku Šalatu glazbenom čarolijom pretvoriili u mjesto ispunjeno samo ljubavlju i pozitivnim vibracijama.

 

Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je prvi zajednički nastup Nene i njegove kćeri Nikoline, tijekom kojeg su otpjevali naslovnu pjesmu filma Lion King, 'Can you feel the love tonight'.


Ovo open air događanje bilo je iznimni nastavak ništa manje uspješnih dvoranskih koncerata Nene Belana & Fiumensa za čiju je režiju i ovaj put bila odgovorna Nenina prijateljica i suradnica, kazališna redateljica Nina Kleflin.

 

Uz nju su pozornicu s Nenom dijelili vrhunski glazbenici, neizostavni Fiumensi, Jakša Jordes, Igor Pavlica i Roko Vušković koji su svojim puhačkim umijećem glazbeno upotpunili koncert pod zvjezdanim nebom, gitarist Ivan Pešut, perkusionist Ante Prgin Surka i odlični osječki vokalisti Akvarel.

 

Kapetan Neno ispunjenu je Šalatu poveo na plovidbu uz 'Zvuke ulice', nastavio uz hitove 'Rock galama', 'Lucija', 'Kavana', 'Beat na moru', 'Nedir nad morem plavim' i 'Ludo zaljubljen' uz koje je zaokružen prvi dio koncerta - 'Rock galama'. Cijeli su koncert pratile izvrsne vizualne animacije za koje se pobrinula Anamarija Vartabedijan, beogradska umjetnica i Nenina prijateljica s kojom surađuje već više od deset godina, prenosimo s portala dnevno.hr.

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3