Datum objave: 14. Svibanj 2020

KUĆA UMJETNOSTI ARSEN / Objavljen natječaj za vizualni identitet tog novog gradskog prostora u kojem će se događati suvremeni umjetnički programi

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova Tvrđava kulture Šibenik poziva sve pravne i fizičke osobe - autore i kreativne timove - da se prijave na Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluga izrade vizualnog identiteta Kuće umjetnosti Arsen, dvorane koji će zaživjeti na mjestu nekadašnjeg gradskog kina Odeon. 

"Cilj ovog poziva je doći do prepoznatljivog, originalnog i suvremenog vizualnog identitet Kuće umjetnosti Arsen kao temelja komunikacije prema korisnicima, partnerima i javnosti. U tom prostoru održavat će suvremeni kulturni i umjetnički programi, a povezivat će  kulturnu scenu i lokalnu sredinu.  Kuća umjetnosti Arsen  trebala bi s vremenom postati lokalni i regionalni hub, kreativno središte u kojem će se raznovrsnim i kvalitetnim programima odgajati novu, mladu publiku i tako obogatiti kulturni život zajednice", kažu u JU Tvrđava kulture. 

Poziv je otvoren od 14. svibnja 2020. do 17. lipnja 2020. godine, a detalje i natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu pronaći na službenim stranicama Tvrđave kulture.

Iz kategorije: Kultura