Datum objave: 02. Veljača 2022

BESPLATNA RADIONICA / Upišite djecu na radionicu "Poljana ljubavi" koji organizira Županijski radio Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Počeli su upisi u likovno - literarnu radionicu 'Poljana ljubavi' koja će se održati od 7. do 9. veljače na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Jurja Šižgorić u Šibeniku. Organizator radionice je Županijski radio Šibenik uoči Valentinova, 14. veljače. Voditeljica je djeci poznato lice Adventurice, Tijana Mihailović s dugogodišnjim iskustvom vođenja različitih radionica i vlasnica brenda RUK.SAK.

Nekoliko dana razbibrige

Radionica je besplatna te je namijenjena djeci od 7 do 12 godina. Održat će se od ponedjeljka 7. veljače, do srijede 9. veljače od 17 do 18 sati. Roditelji koji žele upisati dijete to mogu učiniti do ponedjeljka, 7. veljače u podne ili do popunjenja mjesta budući da je ograničen broj sudionika. Prijave se primaju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom 'Za radionicu Poljana ljubavi' .

'Razmišljajući što bismo mogli napraviti za Valentinovo, a da traje duže od jednog ljubavnog glazbenog broja ili čestitke u eteru Radio Šibenika te da izađemo među naše slušatelje, došli smo na ideju da našim najmlađim sugrađanima, našoj budućnosti ponudimo nekoliko dana zabave i razbibrige uz vesele boje i lijepe riječi uz stručno vodstvo i otud „Poljana ljubavi', radionica koja će kroz tri dana spojiti ono najljepše što nam umjetnost nudi. Vjerujemo da ako djecu okružimo ljubavlju i kulturom ne trebamo se bojati budućnosti', poručila je producentica Županijskog radija Šibenik, Snježana Klarić.

Uoči proslave ljubavi

Djeca će na likovno - literarnoj radionici u Knjižnici stvarati svoje malo veliko umjetničko djelo koje će šira javnost moći vidjeti na izložbi dogovorenoj za ponedjeljak, 14. veljače, na samo Valentinovo. Dječji rad/ovi bit će izložen/i na Poljani gdje je planiran veliki prigodni program u organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice Grada Šibenika, RatCata, Top Events i ŠibenikaIN-a te Županijskog radio Šibenika, a o čemu će se još pisati.

'Djecu dajemo u sigurne ruke naše lokalne umjetnice, poduzetnice i majke Tije koja je studirajući na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, otkrila strast prema prenamijeni stare odjeće u funkcionalni novi predmet. Šibenska djeca Tiju poznaju s Adventurice gdje s njima prolazi kroz različite oblike izražavanja i drago nam je da je Tija s nama jer osim što smo sigurni da će djeca uživati radeći s njom, vjerujemo da u njoj kao odrasloj osobi mogu pronaći pozitivan uzor', kazala je Klarić s Radio Šibenika.

Iz kategorije: Kultura