Datum objave: 01. Prosinac 2022

POEZIJA BEZ GRANICA / Beogradski pjesnik Marko Milošević na humanitarnoj večeri šibenskih LUCA oduševio publiku

Diana Ferić
Diana Ferić

Beogradski pjesnik Marko Milošević čitao je večeras svoju poeziju u šibenskom klubu Azimut na večeri nazvao joj „Poezija bez granica” koju su organizirale šibenske LUCE, kao još jedna u nizu humanitarnih događanja za prikupljanje novca za nabavu oftalmološkog aparata za djecu koji će biti doniran Očnom odjelu Opće bolnice Šibenik.

Milošević je svojim neposrednim nastupom i pjesmama uspješno prenio publici kako gleda na svijet, ljubav, ljude, prolaznost

Okuša se i kao pjevač izvodeći nekoliko pjesama poput „ Jubi sam, jubi, vašu kći” ili pak Oliverovu „Meni trebaš ti”...Na gitari ga je pratio Mate Skračić,a neke od njegovih pjesama recitirala je vrlo dojmljivo šibenska glumica Franka Klarić.

Prvu pjesmu je napisao kao rani osmoškolac, ali se poeziji posveti tek za vrijeme COVID krize kada je osjeto „što znači biti ptica u kavezu”.

Autor je zbirki pjesama “Kroz život dušom”, “Pobeda sebe” i “Zahvalan”, kao i prvog filma poezije na ovim prostorima “Pobeda sebe”.

Jedan od najpopularnijih pjesnika mlađe generacije, jednako je popularan i na društvenim mrežama, a poznat je i po osobnim i dinamičnim nastupima.

Večeras je prodavao svoje zbirke poezije, a sav prhod bit će uplaćen za nabavu tog oftalmološkog aparata za djecu.

Ako se ne skupi dovoljno tu smo. Uplatiti ćemo i novac od nastupa u Srbiji”, kazao je Milošević.

Inače, u Šibeniku je prvi put bio prije godinu dana, ali ga je oduševio pa je najavio i nove dolaske. 

Iz kategorije: Kultura