Datum objave: 03. Travanj 2019

Proljeće je na velika vrata stiglo u shopping centar Dalmare,prošetajte i uvjerite se!

Diana Ferić
Diana Ferić

Napokon je stiglo vrijeme duljih dana i kraćih haljinica, gradskih šetnji i lepršavih outfita... Obnovite garderobu i zakoračite u proljeće u novim modnim kombinacijama. Čekamo vas u Dalmareu koji nepogrešivo zna što se nosi ove sezone

Polako se opraštamo od teških zimskih komada, a pozdravljamo laganije, šarenije i ležernije modne kombinacije. Omiljeni highstreet brendovi ove sezone ponovno osvajaju jednostavnim monokromnim kolekcijama, ali i nezaobilaznim šarenilom. Tako će vas u Mangu i H&M-u dočekati paleta bijelih, svijetlo ružičastih i zemljanih tonova, vječne prugice i printevi te romantični cvjetni dezeni. Sve što trebate je slijediti vlastiti stil i pustiti mašti na volju, poručuju iz Dalmare centra.

Znamo da većini najteže pada promjena cipela, a još više pronalazak istih. Savjetujemo vam da obiđete trgovine obućom ShoeBeDo, Peko, Mass Shoes u kojima ćete zasigurno pronaći idealan par savršen za novu sezonu i vaše odjevne kombinacije.

Dolaskom proljeća, vikendi nas zovu na druženja na otvorenom, bilo da je to šetnja gradom, parkom ili piknik u prirodi, a za to je važno biti prikladno obuven i odjeven. Kako biste bili spremni, posjetite trgovine Adidas, Hervis, Mana, Sportina i Intersport koje među svojim novitetima kriju trendi komade. Također, u Nike storeu očekuju vas popusti i do 30% na širok raspon odabranih artikala.

Topliji dani u parkove izmame i najmlađe, a za dječje radosti i neometano kretanje, prošetajte do trgovina CCC, Froddo shop, Magic Baby, KiK, New Yorker... Za poslovne kombinacije koje odišu ležernošću, obavezna adresa su Leo store, Di Caprio, Time&Bags, Replay fashion box, Tom Tailor, s.Oliver i Galileo.

U društvu se već uvriježilo kako nova sezona sa sobom nosi proljetni blues. A kako ga se riješiti? Slijedite naše upute. Dođite u Dalmare centar, popnite se na drugu etažu i pronađite Galetinu, slatki kutak koji će vaš umor ili neraspoloženje pretvoriti u čisti gastro hedonizam. Izbor raznih palačinki, kako slatkih tako i slanih, svježe prešanih sokova ili shakeova, svakim zalogajem izmamit će vam osmijeh na licu. Okrjepu možete pronaći i u caffe baru Oscar, baru Urban, McDonald’su, a tu je nezaobilazni restaurant food&food koji se također nalazi na drugoj etaži.

Što još nadodati nego da je stiglo proljeće, a vama preostaje samo zaputiti se u Dalmare centar. (adv)

  

Iz kategorije: Sponozirani članci