Datum objave: 08. Studeni 2019

MODA: Prestižna domaća marka torbica "My Lovely Bag" od danas u Dalmare centru

Diana Ferić
Diana Ferić
Šibenske trendseterice, ali i sve zaljubljenice u ženske torbe došle su na svoje. U Dalmare centru u Šibeniku otvoren je danas dućan s brojnim modelima torbica, nessesera i novčanika brenda My Lovely Bag koji će svoje mjesto naći u garderobama i na ramenima djevojaka i žena koje vole dobar i atraktivan dizajn,  kvalitetne komade koje će moći nositi više sezona. Izrađene od kvalitetnog materijala, trendy dizajna i boja,  te torbe savršeno pristajusvakoj ženi i svakom stilu odijevanja.
 

Na otvaranju su priredili i catering za sve koji su posjetili taj novootvoreni dućan, a danas odobravaju i popust na sve proizvode od 10 posto.

 
 
 
 
Autentičnu priču Lovely Bag proizvoda  upotpunili su  ručno rađeni nakit splitske dizajnerice Sande Bekavac, poznat pod nazivom SNS Design. Javnosti se predstavila prije šest godina, a sada dolazi u Šibenik s brendom My Lovely Bag za koji je kreirala posebnu kolekciju nakita uz svakodnevne modne kombinacije, ali i poseban dio kolekcije za ljubiteljice glamura i elegancije.
 
 
 
Opušteno i ležerno - tako glasi filozofija dizajnera  brenda  Lovely Bag iza kojeg stoji Marija Perić.
 
 
 
Budite i vi dio ove modne priče na prvoj etaži Dalmare centra, poručuju iz Dalmare centra. (adv)
Iz kategorije: Sponozirani članci

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3