Sidebar Menu

Datum objave: 04. Svi 2015

FOTO Na stolnoteniskom turniru u Zatonu sudjelovalo čak 58 mladih stolnotenisača

Šibenik News
Šibenik News

 

Jučer je u sportskoj dvorani u Zatonu održan stolnoteniski turnir za mlađe uzraste. Odličnom organizacijom pokazalo se da domaćin STK Zaton, kao klub aktivno radi baš na onom što HSTS propagira kako jedan od temeljnih ciljeva, a to je popularizacija i promocija ovog sjajnog sporta. U šest različitih kategorija, natjecalo se čak 58 dječaka i djevojčica iz Zatona, Šibenika, Knina, Vodica, Baške Vode, Duge Rese, Kaštela i Zagreba. 

U kategoriji mlađih kadetkinja prvo mjesto osvojila je Gabrijela Alviž (STK Šibenik) koja je u reprizi finala prvenstva Dalmacije pobjedila Paulu Kraljević (STK Kaštela), dok je treće mjesto pripalo Lani Stepinac (STK Aquestil Duga Resa).
Kod mlađih kadeta finale je pripalo Toniju Gambiroži (STK Knin), koji je svladao jedinog predstavnika iz glavnog grada, Leonarda Petrovića (HASTK Mladost). Treći je bio Mario Lončar (STK Baška Voda).
U kategoriji kadetkinja prva je bila Sara Malobabić, koja je u finalu svladala Anu Stepinac, obje članice STK Aquestil Duga Resa, dok je treća bila Lea Samardžija (STK Šibenik).
U kadetskoj konkurenciji, članovi STK Šibenik su pokupili sve tri medalje, i to redom od najboljeg, Ricardo Kulušić, Filip Drenski i Filip Baljkas.
Najbolja juniorka turnira je Barbara Dobranić (STK Aquesti Duga Resa), a drugo i treće mjesto osvajaju Marija Bilušić i Karla Bilušić iz STK Zaton.

Najkvalitetniji stolni tenis smo vidjeli u juniorskoj konkurenciji, a najbolji među njima je bio Luka Mateša (STK Aquestil Duga Resa), koji je u finalu svladao Kristijana Markovića (STK Knin), dok je treći također bio predstavnik STK Knin, Marko Jurković.

Iz kategorije: Sport
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3